Tietoa minusta

Henrik Sandelin

Ortopedina ja polvikirurgina intohimoni on suunnitella ja toteuttaa paras mahdollinen hoito jotta potilas pääsee sujuvasti palaamaan takaisin urheiluun, työhön ja arkeen.

Erityisosaamistani on polvivammat, urheiluvammat sekä ortopedinen traumatologia. Vastaanotollani Vaasassa ja Helsingissä hoidan laaja-alaisesti polven, nilkan ja jalkaterän ongelmia sekä kaikentyyppisiä murtumia.

Polvi- ja urheiluvammojen hoidossa minua kiehtoo työn monipuolisuus ja mahdollisuus auttaa palauttamaan potilaan toiminta- ja työkyky yllättävän vamman sattuessa.

Kliinisen työn lisäksi teen aktiivisesti tutkimustyötä. Olen julkaissut useita artikkeleita kansallisissa ja kansainvälisissä lehdissä. Fellowship-jatkokoulutukseni suoritin Liverpool Hospitalissa Sydneyssä, Australiassa 2019-2020 (Ortopedinen Traumatologia) sekä Urheilu Mehiläisessä Helsingissä 2020-2021 (Polvi/Urheiluortopedia).

Ortopedina ja polvikirurgina intohimoni on suunnitella ja toteuttaa paras mahdollinen hoito jotta potilas pääsee sujuvasti palaamaan takaisin urheiluun, työhön ja arkeen

Henrik Sandelin, Ortopedi & Polvikirurgi

Murtumakirurgia

Fellowship

Fellowship-jatkokoulutukseni suoritin Liverpool Hospitalissa Sydneyssä, Australiassa 2019-2020 (Ortopedinen Traumatologia).

Polvikirurgia ja urheiluortopedia

Fellowship

Fellowship-jatkokoulutukseni suoritin Urheilu Mehiläisessä Helsingissä 2020-2021 (Polvikirurgia & Urheiluortopedia).